Ismerjen meg bennünket!

Cégtörténet

Az alapítók 1998-ban szerezték diplomájukat a Szegedi Egyetemen, és 2005 óta közösen az Andrássy úton praktizálnak folyamatosan bővülő csapattal és ügyfélkörrel, az adójog, a gazdasági társaságok joga, ingatlan ügyek, a munkajog, versenyjog, a felszámolási és a végrehajtási ügyek területén.

Az egyes jogterületek egymást átfedik, így a szolgáltatás mögött mindig ott van valamennyi tag és munkatárs munkája és tapasztalata.

Nemzetközi kapcsolataink révén nem csak külföldi ügyfeleinket képviseljük idehaza, de Magyarországon kívül is segíteni tudjuk hazai ügyfeleinket.

 

.

 

Miért válasszon bennünket?

Precizitás és professzionalizmus

Munkamódszerünk része az ügyek pontos felmérése, az ügyfél igényeinek feltérképezése, megértése, és az ahhoz legjobban illeszkedő jogi stratégia kialakítása. A hatékonyság és támogatás kulcs elemek bármilyen ügy sikerre vitelében.

15 év szakmai gyakorlat

Irodánk 15 éves fennállása alatt vezető ügyvédeink és partner irodáink közel 1.500 jogi ügyben képviseltük sikeresen ügyfeleinket. Számunkra kiemelkedően fontos, hogy szolgáltatásunk magas színvonalú, és ügyfélközpontú legyen.

Kiszámítható díjazás

Üzletpolitikánk részeként fontosnak tartjuk, hogy Ön már a jogi folyamat megkezdésekor tisztában legyen az ügyében felmerülő költségekkel, így ez tervezhető és kiszámítható az Ön számára.

Filozófiánk

1

Bizalom

Cégünk üzleti filozófiájának kiemelt értéke az integritás és a bizalom. Nem létezik stabil ügyvéd-ügyfél kapcsolat kölcsönös bizalom nélkül. Éppen ezért professzionális üzleti hozzáállásunkkal nap mint nap építjük ügyfeleink belénk vetett bizalmát, amely produktív és hatékony üzleti kapcsolatokhoz vezet.

2

Szolgáltatás

Szolgáltatásunk a tiszta, érthető kommunikáción és gyors ügyfélkiszolgáláson alapul. Ügyében teljes képet vázolunk fel Önnek jogi lehetőségeiről. Elkötelezett vezető ügyvédeink és kollégáink az ügymenet minden fázisában Ön rendelkezésére állnak.

3

Elköteleződés

Végül, de nem utolsó sorban munkánkban és ügymenetünkben az elkötelezettség vezet bennünket, amellyel ügyfeleinket hatékonyan és költséghatékonyan, és magas minőségű szolgáltatást nyújtva képviseljük. Munkavégzésünkre a proaktivitás jellemző.

Várjuk megkeresését!